Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи осигуряват

...
Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи осигуряват
Коментари Харесай

Плажът в Слънчев бряг е осветен през нощта

Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи обезпечават тристранно осветление на плажа в к.к. " Слънчев бряг " нощно време. Ивицата е първата по нашето крайбрежие, която по цялото продължение е с построено осветяване. Вечер са осветени пясъкът, част от морето и крайбрежната алея. Новите лампи са инсталирани на високи пилони, на всяка точка има по три тела. Това заяви шефът на плажната линия Кирил Спасов.

Целта е обезпечаване на сигурност, комфорт, естетична нощна атмосфера, оптималната сигурност за туристите. За нас това е главен приоритет. Гостите, без да имат терзания, могат да се разхождат по плажа и нощем. Непрекъснато получаваме доста високи оценки и положителни мнения от специалисти, проверяващи, туристи, за равнището, на което се поддържа линията - чистотата, сигурността, защитата, осветлението. Постигнали сме 100 % задоволеност на посетителите на плажа, сподели Спасов.

Ивицата в " Слънчев бряг " е дълга над 10 километра и тук-там е необятна повече от 60 метра. Специални машини почистват плажа, употребяват се най-ефективните техники за обработка на пясъка, които улавят боклука след пресяване, а след това заравняват обработените терени. Машините чистят всеки ден в часове, в които не основават дискомфорт на плажуващите. Освен машинно, плажът ежедневно се почиства и ръчно. Забавлението на туристите е обезпечено с разнородни атракции - водни спортове, сърф, плажен волейбол и други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР