Тривиална, скучна и без да носи тази тръпка, която имаше

...
Тривиална, скучна и без да носи тази тръпка, която имаше
Коментари Харесай

Без изненада, най-продаваната игра на 2017 г. е...

Тривиална, скучна и без да носи тази тръпка, която имаше преди четири-пет години, Call of Duty си остава комерсиален исполин, колкото и да не ни се има вяра. По данни на NPD Group, точно Call of Duty: WWII е била най-продаваната видео игра в Съединените щати за 2017 година

В събраните данни влизат продажбите както на физически носители , по този начин и цифровите версии. Не се регистрират микротранзакциите.

В класацията обаче липсва PlayerUnknown’s Battlegrounds , защото за нея няма ясни пазарни данни. Предполага се, че с актуалните си продажби, сензацията на 2017 година елементарно би намерила място в горната половина на подреждането.

Закономерно, Nintendo има три игри в топ 10, въпреки те малко изненадващо да не са по-напред. Обяснението се крие във обстоятелството, че въпреки всичко бройките Switch към момента не са толкоз доста, тъй че даже всеки притежател да си купи The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey и Mario Kart 8 Deluxe, отново няма да доближи броя продадени копия от игрите за PS4 и Xbox One.

Ето и цялостното нареждане на десетте най-продавани заглавия в Съединените щати за предходната година:

Call of Duty: WWII
NBA 2K18
Destiny 2
Madden NFL 18
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Grand Theft Auto V
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
Star Wars: Battlefront II
Super Mario Odyssey
Mario Kart 8
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР