Триумфът на Сърбия на ATP Cup за мнозина не беше

...
Триумфът на Сърбия на ATP Cup за мнозина не беше
Коментари Харесай

Камелия с послание към Новак Джокович

Триумфът на Сърбия на ATP Cup за мнозина не беше изненада. Всъщност изненадата пристигна от друго място - съблекалните на международните първенци. Там Новак Джокович и компания отпразнуваха успеха с поп-фолк шлагер на българската певица Камелия. Сръбският тим пя с цялостно гърло " Луда по тебе ", макар че песента има и сръбска версия в осъществяване на Лепа Брена. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@djokernole) on Jan 11, 2020 at 3:52am PST

" Само България ", " Поздрав за българите, нашите братя ", скандират сърбите от съблекалнята. И преди някои националисти да заподозрат нещо, ще напомним, че Джокович и различен път е показвал топли усеща към България, като нееднократно е идвал у нас. Така че тук няма никаква подигравка, нито пък заяждане.
               

A post shared by (@djokernole) on Jan 5, 2020 at 5:31am PST

Певицата Камелия отговори на тенисиста Новак Джокович:

„ Честита победа, момчета ”, написа родната звезда в Instagram, където разгласява и видеото на Джокович от съблекалнята.
               

A post shared by (@kamelia_official) on Jan 12, 2020 at 11:16am PST

Новината за BG поп-фолк празненството обаче не намира място в сръбските медии, където фокусът е върху песента " Vidovdan ", обичайно изпълнявана от спортиста след негови победи. Песента е отдадена на националния празник на Сърбия, когато съседите ни почитат паметта на Свети Лазар Сръбски, погубен по време на борба против Османската империя през 1389 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР