„Триумфът на кралицата”, втора и финална част от епичната дуалогия

...
„Триумфът на кралицата”, втора и финална част от епичната дуалогия
Коментари Харесай

Време за четене: „Триумфът на кралицата” сред любов, магия и най-мрачните кътчета на човешката душа

„ Триумфът на кралицата” , втора и крайна част от епичната дуалогия на Ребека Рос , носи даже още повече романтика, екшън, интриги, магия и свирепост във фантастичния свят на Мевана . Само няколко месеца след събитията от „ Бунтът на кралицата” нови съюзи се заформят, остарели сенки надигат глава от предишното, а Бриена и Картие би трябвало да избират сред дълга и повелите на личните им сърца. Защото нищо не прави човек по-уязвим от дълбоката, откровена обич.

Време за четене: „ Бунтът на кралицата “ или сложният избор сред любовта и дълга

Революцията е завършила и на трона още веднъж има кралица. Битката е извоювана, а семейство Ланън са затворени в очакване на присъда за зверствата, които са направили, до момента в който са управлявали Мевана. Сега на плещите на Бриена, Журден, Картие и Изолда пада тежката задача освен да възстановят трона на законния му правоприемник, само че и да повдигнат още веднъж от пепелта на войната личните си земи и кланове .
 Кремът, който ще държи напрежението надалеч от лицето ви Edna предлага Кремът, който ще държи напрежението надалеч от лицето ви
Но факции, правилни на името Ланън, към момента имат огромно въздействие измежду благородните фамилии и когато Деклан Ланън съумява да избяга от пандиза, на четиримата герои се постанова бързо да научат на кого могат да се доверят. Преди Деклан да събере задоволително сили, с цел да заеме престола, гневната опозиция против старите тирани би трябвало да посрещне най-опасното си предизвикателство до момента .

Втората част от дуалогията на Ребека Рос „ Бунтът на кралицата” приключва историята, почнала с младото момиче на име Бриена . Толкова надалеч от почтената госпожица, която търси своя път в света, в „ Триумфът на кралицата” Бриена се сблъсква с немислимо принуждение, епични борби и свирепост от най-тъмните кътчета на човешката душа . Старият ѝ преподавател, с който тя в този момент споделя несъкрушима, пламенна обич, е постоянно до нея, само че някои пътища Бриена би трябвало да измине сама. Момичето би трябвало да се уповава на вътрешната си мощ и личната си вътрешен глас, тъй като това е единственият метод да опази всичко, в което вярва… и хората, които обича.

 книга Ciela Ciela

Поредицата в две елементи – „ Бунтът на кралицата” и „ Триумфът на кралицата” – на Ребека Рос печели сърцата на стотици хиляди читатели по целия свят, като се трансформира в бестселър още с излизането си по книжарниците. В свят на неспирни рискове, горди кланове и магия, въодушевен от историята на Шотландия , едно младо момиче би трябвало да се изправи против света в името на свободата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР