Трите сигнала, касаещи ББ, които внесох в прокуратурата 05/2019., не

...
Трите сигнала, касаещи ББ, които внесох в прокуратурата 05/2019., не
Коментари Харесай

Продължава раздорът между Елена Йончева и Корнелия Нинова

Трите сигнала, касаещи ББ, които внесох в прокуратурата 05/2019., не бяха подписани от К. Нинова, тъй като тя не пожела. Като български народен представител от Българска социалистическа партия, това за мен беше неразбираемо. Моята цел е да има резултат. Когато сходен сигнал не е подсилен от водача на опозицията,това е очевидна индикация за липса на политическа воля истината да излезе нескрито. През последната година не чух госпожа Нинова да призове господин Цацаров да проверява сигнала.

Това написа евродепутатът Елена Йончева, продължавайки да твърди, че водачът на левицата изрично е отказала да подпише сигналите против премиера по " Барселонската спекулация ".

" Да сте чули госпожа Нинова да призове за самостоятелна експертиза на аудиозаписа с Борисов, в който той заповядва да бъде погубен и предприемач, и политически конкурент? Депутатите от Екологичен потенциал приканиха за самостоятелна експертиза. Такава беше направена. Гласът е на Борисов. Да сте чули от Нинова да спомене за тази експертиза? ", добави Йончева.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР