Трите процента дефицит в бюджета няма как да се случат,

...
Трите процента дефицит в бюджета няма как да се случат,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов да не бърза

Трите % недостиг в бюджета няма по какъв начин да се случат, в случай че едни пари се раздадат на наши компании. Това ще го разбираем на Борисов, сподели още Кирил Петков. 

 

" Ние ще бъдем градивна съпротива. Ще приказваме за нашите 16 потикики пред камери. Ясно казахме, че няма да подкрепим коалиция с първия мандат.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков в ефира на БТВ.

Те споделяха, че желаят да приказват с нас. 1 месец повтаряме по какъв начин ще приказваме ние. Те схванаха, че това няма по какъв начин да стане, с изключение на пред камери. Сега демонстрираме на ГЕРБ как се вършат нещата. Ние в тъмни стаички сделки не вършим. 

Поканете освен нас, поканете всички партии. Ако не можете да съберете болшинство, кажете на българския народ - не се справихме.

Когато мандатът пристигна при нас, ще създадем тъкмо това. 

Много е елементарно да се приказва - ние сме евроатлантици, сподели Петков.

" Борисов да не бърза - още сме на първи мандат, а той приказва за трети, за президентска република. Във вторник, когато се срещнем, ние ще му разбираем по какъв начин нашите политики могат да са съвместими ", сподели Петков.

Той разяснява и какво ще се случи, в случай че вземат втория мандат. Дойде ли при мен, ще се срещна с всички партии и ще мина през всичките политики, с цел да се види дали имаме подобие, сподели Петков.

Ние споделяме - да си евроатлантик, би трябвало приходите на българите да са европейски, да не вкарваме хартиена бюлетина, с която се фалшифицира вотът. 

Петков разяснява и защо Асен Василев е дал своя вот срещу закупуването на изтребители и за какво 11 депутати от Политическа партия са били " въздържали се ". Ето това е което споделяме, че нашите депутати имат глава на раменете си. Ние взехме решение - всеки да гласоподава по съвест. За разлика от Борисов аз не мога да кажа - ето ти 53-ма депутати. И за кабинет те ще гласоподават по съвест. Но към този момент не виждам някой от депутатите от Политическа партия да изневери на главния принцип. Изненади няма да има, тъй като ще нарушат едно от главните си обещания, сподели още Петков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР