Трите плажни ивици в Слънчев бряг - северна, централна и

...
Трите плажни ивици в Слънчев бряг - северна, централна и
Коментари Харесай

Плажовете в Слънчев бряг са готови за първите туристи

Трите плажни линии в Слънчев бряг - северна, централна и южна, са в безупречен тип и подготвени да посрещнат първите туристи. Всички концесионери в курорта са спазили периодите и са изпълнили изрядно отговорностите си по договорите. Чадърите и шезлонгите към този момент са сложени по пясъка, а сред тях има задоволително огромно разстояние, което подсигурява сигурността на плажуващите. Всички линии са заравнени, обезпаразитени и почистени.

От 1 юни, когато публично ще бъде открит сезона за плажовете, в Слънчев бряг ще проработят и медицинските пунктове с нужното съоръжение и реанимационен екип.. От на следващия ден плажът става охранителен. Плажната линия ще има спасители, сложени са вишките. Точно в 8.00 часа ще застъпи първата промяна спасители. В първите дни на юни по пясъка ще обикалят мобилни двойки спасители всеки ден без отмора до 18.00 часа.

Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Наполовина са по-ниски цените за плажните такъми в курорта. Освен за шезлонг, летовниците ще заплащат и по-малко за сянката на плажа. Цените са по 4 лв. за всяка от двете екстри. Спазено е прецизно условието за 50 на 100 свободна зона. Там плажуването е гратис. И този сезон по цялата линия ще бъде обезпечена жива защита, която ще следи за реда и спокойствието на почиващите.

Служителите по линиите са взели изключителни ограничения, свързани с хигиената, които ще подсигуряват сигурността на туристите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР