Трите мечки, както наричат в артсредите Захари Бахаров, Юлиян Вергов

...
Трите мечки, както наричат в артсредите Захари Бахаров, Юлиян Вергов
Коментари Харесай

Бахаров, Карамазов и Вергов се скараха за пари

Трите мечки, както назовават в артсредите Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов, се разделиха със скандал за доста пари, оповестява „ Телеграф “. Вчера по неотложност беше анулиран спектакълът „ Спанак с картофи “ в Сатиричния спектакъл. Бахаров е на фотоси в чужбина и не съумя да се върне, гласи формалната версия.

Вместо „ Спанак с картофи “ от Сатиричния спектакъл предложиха различен театър – комедията „ Прелестите на изневярата “. Хората, които са си купили билети, могат да ги употребяват за други представления до 19 юни или да си получат парите.

Запитан какъв е мотивът за рухването на спектакъла, Владо Карамазов отказал коментар. В гилдията осведомени споделили, че преди време той е станал началник на общата компания, която тримата бяха основали. Точно Бахаров е най-често отсъстващият от постановките като в някои от спектаклите го замества Владо Пенев или Герасим Герасимов-Геро.

В гилдията настояват, че Карамазов заплаща много малко пари на сътрудниците си и те все по-често си намират мотив, когато би трябвало да са дружно на представления, да имат някаква друга работа. Така се чака от ден на ден от спектаклите на Трите мечки “ да падат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР