Трите жени с прерязани гърла, които бяха открити по-рано този

...
Трите жени с прерязани гърла, които бяха открити по-рано този
Коментари Харесай

Убитите жени на гръцко-турската граница били майка и две дъщери

Трите дами с прерязани гърла, които бяха открити по-рано този месец на гръцко-турската граница, са били майка и двете ѝ дъщери, които са били заклани, откакто са били вързани, заяви гръцки полицейски източник.
Телата бяха открити на 10 октомври покрай река Еврос сред Гърция и Турция. Това е регион, който е огромен кръстопът за бежанци и мигранти, опитващи се да влязат в Европейски Съюз.
Властите към момента проверяват какво се е случило с трите дами от азиатски генезис, макар че гръцките медии оповестиха, че те може би са били убити като „ наказване “ от трафиканти на хора, предава БГНЕС.
„ Жените са били принудени да коленичат, преди да им бъдат прерязани гърлата, което припомня картини на дейностите на джихадисти, само че към този момент нищо не е изключено “, сподели полицейският източник.
„ Това е невиждан случай в историята на страната, цялостна тайнственост. “
Последните резултати от проучването удостоверяват, че жертвите са майка на към 35 години и две нейни дъщери,на 17 и 15 години. Вярва се, че са азиатки, само че не е доказана нито тяхната народност, нито идентичността им.
Установено е било, че майката у съумяла да се развърже и се е пробвала да избави децата си.
Остава неразбираемо, дали жертвите са били мигранти или бежанци. Няма известие от никого за изгубването на родственици, само че това постоянно се случва, когато фамилиите се разделят при опитите си да пресекат региона край река Еврос на път към Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР