Трите Хикса и Нина Добрев — вечна любов! Опасно горещи

...
Трите Хикса и Нина Добрев — вечна любов! Опасно горещи
Коментари Харесай

Трите Хикса хлътна по Нина Добрев

Трите Хикса и Нина Добрев — безконечна обич! Опасно горещи пристрастености се развихрят към Нина Добрев напоследък, а тя като че ли няма нищо срещу. Знойната хубавица от „ Дневниците на вампира” е рисково близка с Вин Дизел, който май крепко е вдлъбнат по нея. На мегакупон, по случай златните 30, Нина събра най-близките си другари. Естествено, измежду гостите беше и Вин Дизел, който напоследък е неразделно до нея.

Мускулестият мачо от „ Бързи и яростни”, не просто почете празненството на Нина, а и много настоятелно я ухажваше. Някои даже шушукат, че загражда нашенката, без да се тормози какви злословия могат да плъзнат, написа „ България днес”.

Самата Нина подвигна в действителност незабравим ваучър във връзка рождения си ден. И даже имаше изискване — който не е маскиран, не може да влезе!
Специално за събитието десетки нейни другари се издокараха в разнообразни костюми. В резултат на това празненството беше напряко умопомрачително.

„ Благодаря на всички за пожеланията. На 30 съм! И в никакъв случай не съм се чувствала по-флиртаджийски! Готова съм за идващото десетилетие”, написа звездата.

Вин Дизел също не пропусна да отвърне на флирта, а и да й се изясни в обич. "Най-хубавото празненство е това на Нина! Тя стана на 30 и всички я уважихме. Нина е един дребен ангел, който всички обичаме! Честит рожден ден, обич!”.

След такова самоуверено самопризнание, имаше повече от многозначителни погледи в Холивуд. Нина даде обещание, че животът й ще бъде на „ макс” на 30. Тя желае да плува с огромни бели акули, да пътува из Азия, да скача с бънджи и да се впуска в същински невероятни завършения.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР