Трите големи кръстовище в София - „Орлов мост“, пред Министерския

...
Трите големи кръстовище в София - „Орлов мост“, пред Министерския
Коментари Харесай

Остават блокирани трите големи кръстовища в София

Трите огромни кръстовище в София - „ Орлов мост “, пред Министерския съвет и при Ректората на СУ, остават блокирани за следващ ден от протестиращите.

на Ситуацията на блокираното кръстовище на „ Орлов мост “ тази заран е спокойна. Автомобили не минават, пропущат се само коли на незабавната помощ.

Блокирани остават и кръстовищата на Ректората на Софийския университет, както и пред Министерския съвет.
Ден 27 на митингите в София – основни кръстовища остават блокирани Протестиращите излязоха с предложение правата от Ректората до „ Орлов мост “ да се преименува на „ Протестна “
Без напрежение мина 27 ден на антиправителствен митинг, с искане и за оставката на основния прокурор.

22 годишната студентка Георгия Иванова гладува трети ден против кабинета.

„ Това е всичко, което мога да направя, към този момент не знам до каква степен да стигнем, с цел да ни чуят “, споделя тя.

Георгия е част от палатковия лагер на площад Независимост и през днешния ден уши на ръка едно българско знаме.

А на палатковия лагер на „ Орлов мост “ се появи споделено работно пространство. Тук и работи, и стачкува Светозар Колибарски.

„ Днес имаше към 10 индивида, които работиха от „ Орлов мост “. Добри хора ни подариха за безплатно прилагане слънчев панел “, споделя той.

По традиция недоволството мина в протестно шествие по бул. „ Цар Освободител “.

На блокираното кръстовище на Ректората протестиращите ръкопляскаха на палатковия лагер на майките на деца с увреждания от „ Системата ни убива “. Шествието стигна до „ Орлов мост “.

По-рано част от хората от палатковия лагер на „ Орлов мост “ стачкуваха пред постройката на Българска национална телевизия, с искане за оставката на изпълнителния шеф и право на ефир.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР