Трите фалцета на българската пънк и рок сцена - Ерол

...
Трите фалцета на българската пънк и рок сцена - Ерол
Коментари Харесай

Група ЕКС с първи самостоятелен концерт на 10 май в клуб “City Stage”

Трите фалцета на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) се впускат в ново музикално, колосално-драматично и неповторимо премеждие, озаглавено малко и ясно – ЕКС. Името на групата е формирано от първите букви на имената на тримата герои, а първият им (и единствен за в този момент, а и за пролетта) концерт ще бъде на 10 май (петък) в столичния клуб “Сити стейдж”. Той е с начален час 22.00 ч. и ще бъде с подобаваща дълготрайност и въодушевление.
Тримата истински вокалисти ще изпълнят дружно най-най-най-яките шлагери на ЕКС бандите си. В поддръжка на това изказване ви споделяме с неспокойствие лист с чудните части, които се канят да забият онлайн: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и какво ли още не. И до момента в който тримата баритони си пеят и дивеят, ще им пригласят музикантите от “Svetlio & The Legends”, взели участие в паметните обединения “Хиподил” и “Холера”, и също добре познати на почитателите. Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и актьори, които ще забележим на куп на 10 май, са дали сериозен подтик и имат значима роля във образуването на ъндърграунд сцената в България.

Новата ЕКС групировка има блестящата концепция да бъде с ЕКС-клузивни участия (около 2 пъти в година), на които хората да се ЕКС-кефят оптимално. И още преди първия си формален концерт на 10 май в клуб “Сити Стейдж”, бандата към този момент може да се похвали с идно есенно турне в Европа.
БИЛЕТИТЕ за първия концерт на група ЕКС се продават с цялостна мощ онлайн – в системата на Eventim.bg (ТУК) и в EpayGo (ТУК). Могат да се закупят още от щанд на EVENTIM на ул. " 6-ти септември ", Office 1 Superstore, безиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на “Арена Армеец”, Технополис.
Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР