Трите джипа с общо около десетина дебеловрати момчета били паркирани

...
Трите джипа с общо около десетина дебеловрати момчета били паркирани
Коментари Харесай

Мутренска Идилия! Въоръжени Бригади С Черни Джипове Всяват Ужас По Родното Черноморие! Вижте Само Кой Е Шефът!

Трите джипа с общо към десетина дебеловрати момчета били паркирани в непосредствена непосредственост до ризорта. Двама въоръжени гардове отделили региона и няколко часа простосмъртните посетители не курортното градче имали проблем с паркирането.

Макар самият Банев по обясними аргументи да не се е мяркал в комплекса с години. Но всяко лято там цари щерка му Лара, която като по-малко бе похитена и върнаха жива на татко й против 1 милион лв. откуп. Най-вероятно охранителите са докарали наследничката на Брендо, за която се знае, че в останалото време на годината живее и учи в влиятелен лицей в Лондон.

От няколко години в края на идния месец половината " Оазис " се отделя особено за Лара Банева. На 29 юли тя има рожден ден и привиква в комплекса другари и отрочета на богати родители.

Последната обществена поява на Брендо е напролет на 2017 година Тогава Кокаиновият крал се яви в Апелативния съд, с цел да чуе присъдата си за прането на пари. Малко по-късно Италия и Румъния също го осъдиха - надлежно на 20 години за трафик на кокаин от Южна Америка до Европа и на 10.5, още веднъж за трафик на дрога. През април същата година Върховният касационен съд удостовери решението на Апелативния, само че, каква изненада - Банев не бе открит на домашния си адрес, когато пристигна време да бъде вкаран в пандиза.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР