Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват

...
Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват
Коментари Харесай

Щерките на Карамански мизерстват! Ето в кого са отишли милионите наследство от Кръстника на мафията

Трите дъщери на Кръстника на българската мафия Иво Карамански мизерстват макар милионите, които натрупа татко им при започване на 90-те години. Александра, Ралица и Десислава по нищо не се отличават от един средностатистически българин на минимална работна заплата. Явно девойките на починалия необут са наследили само семейството му, а парите са изчезнали безследно.

Неотдавна Александра Караманска проговори за митовете по отношение на милионите на татко си. Тя изрично отхвърли той да й е оставил тлъста банкова сметка, даже в противен случай.

Не ми остави безусловно нищо. И да е имало някакви пари, те въобще не са стигнали до мен. Други са тези, които завоюваха след гибелта му “, загатна тогава щерката, която се изявява като частен детектив, написа " Галерия ".
Алекс живее напълно непретенциозно в столицата, където ръководи единствената останала компания на татко си – „ Корона “. Неотдавна се чу, че организацията й е на ръба на оцеляването и е пред банкрут.
Винаги сме били скромни. Майка ми в никакъв случай не е разчитала на парите на татко ми, а е работила крепко “, споделя най-малката дъщеря на Карамански. Другите две щерки – 30-годишната Ралица и 33-годишната Десислава, също живеят непретенциозно.
От всички наследници на Крамански, най-добре си живее Иво Карамански - младши, който му е извънбрачен наследник от Нели Атанасова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР