Трите автомобила „БМВ“, които бяха заснети да се движат в

...
Трите автомобила „БМВ“, които бяха заснети да се движат в
Коментари Харесай

МВР: Трите БМВ-та, заснети в насрещното на магистрала „Тракия“, не са в нарушение

Трите автомобила „ БМВ “, които бяха снимани да се движат в насрещното платно на автомагистрала „ Тракия “ тази седмица не са били в нарушаване. Това обясниха от пловдивската полиция, откакто видеозаписи провокираха неодобрение в обществените мрежи.
Във връзка с медийна обява от 27 септември и публикуван видеоматериал за три леки автомобила от марката „ БМВ “, които се движат насрещно по пътното в региона на 130 км на автомагистрала „ Тракия “ е осъществена полицейска инспекция, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

Установено е, че фрагментите са снимани на 26 септември, след 14.10 ч., директно след злополука и запалване на два тежкотоварни автомобила в спешната лента край 127 км в посока София.



До привършване на огледа и за отбягване на усложнение на придвижването в сектора на местопроизшествието е била основана краткотрайна организация за обходен маршрут и затова моторните транспортни средства са били насочвани от чиновници на бранш „ Пътна полиция “ към най-близкия пътен възел на 133 км (Войводиново).

Източник: trud.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР