Триша Годард се закле да продължи да се наслаждава на

...
Триша Годард се закле да продължи да се наслаждава на
Коментари Харесай

РАЗРУШАВАЩО Триша Годард споделя, че ракът й се е върнал, но се зарича да продължи да се наслаждава на живота

Триша Годард се закле да „ продължи да се любува на това, което постоянно съм се радвала “, до момента в който оповестява обществено диагнозата си рак.

Говорейки в ново изявление дружно със брачна половинка си, 66-годишната телевизионна водеща разкри, че ракът на гърдата й се е върнал, откакто преди този момент е била диагностицирана и се е възстановила от заболяването през 2008 година Триша има второстепенен рак на гърдата – прочут също като метастатичен или етап 4 рак на гърдата – за който има лекуване, само че не и лек.

Тя откри диагнозата преди 19 месеца, само че едвам в този момент показа обществено своите вести за здравето. „ Няма да изчезне “, споделя тя просто. „ И с това познание идва скръбта и страхът. Но би трябвало да продължа да се любувам на това, на което постоянно съм се радвал. “ Телевизионната легенда, която водеше токшоу по Канал 5 от 2005 година до 2009 година, откакто преди този момент беше водеща на носителя на награди BAFTA, Триша по ITV от 1998 година до 2004 година

Триша е обсъждала обществено своя минал рак и споделя, че е едвам сег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР