Трисетовите мачове са предизвикателство. Аз ги обичам - каза Шарапова.

...
Трисетовите мачове са предизвикателство. Аз ги обичам - каза Шарапова.
Коментари Харесай

Анастасия Севастова сложи край на участието на Мария Шарапова на US Open 2017

" Трисетовите мачове са предизвикателство. Аз ги обичам " - сподели Шарапова.

Втората ракета на Латвия, Анастасия Севастова постави завършек на присъединяване на рускинята Мария Шарапова на US Open 2017. Двете изиграха трисетов осминафинален мач траял повече от два часа и извоюван от латвийката с 5-7, 6-4, 6-2.

Мария Шарапова игра доста нападателно. В третия сет тя имаше проблем с ръката и изиска здравно спиране. Грешките ѝ зачестиха, като тя завоюва единствено една от първите 14 точки при започване на частта. Латвийката се ограничаваше единствено да връща и да чака. Шарапова направи 51 непредизвикано грешкив мача против единствено 14 на своята съперничка.

 Снимка 310801
Източник:

След мача петкратната шампионка от шампионати от Големия шлем съобщи:

" Беше страховит рейд. В последна сметка аз мога доста да получа от тази седмица. Страхотно е да напусна по този метод. Беше невероятна опция. Много съм признателна за опцията ".

 Йелена Остапенко завърши в третия кръг на US Open
Шампионката от " Ролан Гарос " се провали в Ню Йорк

Йелена Остапенко загуби от Дария Касаткина в третия кръг

С достигането си на осминафинал на US Open Мария Шарапова събра 605 точки в ранглистата на УТА. В момента тя е навръх 100-но място в класацията и към този момент няма потребност играе квалификации за най-големите шампионати. Тя ще се завърне на корта в края на месеца на кортовете в Пекин.

 Снимка 310800
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР