Триполи. Най-малко 174 души са загинали, а 756 са ранени

...
Триполи. Най-малко 174 души са загинали, а 756 са ранени
Коментари Харесай

ТАСС: Броят на загиналите в боевете в Либия достигна 174 души

Триполи. Най-малко 174 души са починали, а 756 са ранени по време на сраженията в Либия. Това заяви във вторник в обществената мрежа „ Туитър “ либийският клон на Световната здравна организация (СЗО), представен от TACC .
Досега се съобщаваше за към 147 мъртви и 614 ранени. " Броят на жертвите вследствие на сраженията в Либия към този момент набъбна на 174 души, други 756 бяха ранени. СЗО изпрати спомагателни екипи от хирурзи, с цел да оказват помощ на лечебните заведения ", се споделя в отчета.
В момента в Либия има две държавни управления: държавното управление на националното единодушие на министър-председателя Фаез Сарадж в Триполи, прието от интернационалната общественост, и краткотрайния кабинет на министрите на Абдула Абдуррахман ал-Тани, настоящ в източната част на страната дружно с определения парламент и подсилен от Либийската национална войска (ЛНА).
На 4 април командирът на ЛНА Халифа Хафтар разгласи началото на офанзива против Триполи. Сарадж даде заповед на всички военни единици под негов надзор да бъдат подготвени за защита. Сега борбите се водят в покрайнините на столицата.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР