Триото гръцки дестинации Атина-Миконос-Санторини е най-популярният избор сред туристите, които

...
Триото гръцки дестинации Атина-Миконос-Санторини е най-популярният избор сред туристите, които
Коментари Харесай

Визитката на Гърция: Атина, Миконос и Санторини

Триото гръцки дестинации Атина-Миконос-Санторини е най-популярният избор измежду туристите, които избират самостоятелни първокласни пътувания. Това настояват от основаната в Съединени американски щати компания за ръководство на дестинации Eurobound, съобщи Greek travel Pages.

Специализирайки се в даването на първокласни пакети за европейски обиколки по поръчка, Eurobound предвижда, че пътуванията до Европа ще продължат да нарастват през 2023 година, само че предизвестява резервациите да не се вършат в последния миг.

Според президента на DMC Brigitte Armand, доста хотели към този момент са резервирани за високия сезон на 2023 година и клиентите last minute могат да останат разочаровани.

Очертават се няколко трендове в пътуванията през 2023 година – превес имат обичайни дестинации, като Италия, Франция, Швейцария и Гърция, пред приключенските пътувания, уточни вицепрезидентът по продажбите и маркетинга на Eurobound Джеф Рой.

„ Класическите европейски дестинации и обиколките из Европа се завръщат със жанр. Изборът на клиентите са комбинирани пътувания до Франция и Обединеното кралство, Ирландия и Шотландия, Испания и Португалия, Германия и Австрия и Швейцария и Австрия. В Гърция изборът е Атина-Миконос- Санторини, в Италия желан е маршрутът Рим-Флоренция-Венеция. Париж нормално комбинираме с Шампан, Бордо, Нормандия или Френската Ривиера във Франция “, добави Рой.

Други трендове в пътуванията през 2023 година, съгласно Eurobound, включват меден месец, юбилейни и фамилни ваканции, както и гурме туризъм, които ще продължат да бъдат съществена атракция за американските клиенти. В същото време Рой предизвестява за доста покачване на цените на хотелите през 2023 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР