Тринадесет души бяха ранени, когато автомобил се вряза в тълпа

...
Тринадесет души бяха ранени, когато автомобил се вряза в тълпа
Коментари Харесай

След кавга във френски бар: Автомобил се вряза в заведението

Тринадесет души бяха ранени, когато автомобил се вряза в навалица пред бар в община Венсен в Източна Франция. Това оповестява префектурата на департамента Сон е Лоар.

" Лекарите прегледаха 16 души, 12 от тях бяха диагностицирани с леки пострадвания, трима са в положение на потрес. Младо момиче е получило съществени пострадвания на крайници, само че животът й не е в заплаха ", се споделя в известието.

Според управляващите случаят е станал към среднощ. След свада сред няколко гости на бара „ колата блъснала хората пред заведението ". Пристигналите на местопроизшествието служители на реда задържали водача, който бил в нетрезво положение. Причините за спора не са конкретизирани.

20-годишният водач на автомобила напуснал заведението и дружно с още трима души е бил на път да си тръгне, когато няколко души почукали по купето на колата му, той внезапно я дръпнал обратно, врязал се в околните хора, след което, макар опитите на очевидци да му попречат да напусне паркинга, той избягал от местопроизшествието. Полицията го задържала на няколко километра от бара.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР