Тримата ученици с най-високи индивидуални резултати от националното състезание „Най-добър

...
Тримата ученици с най-високи индивидуални резултати от националното състезание „Най-добър
Коментари Харесай

Изпращаме българските участници в международния финал „Young Car Mechanic“ във Варшава


Тримата възпитаници с най-високи самостоятелни резултати от националното съревнование „ Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС “ 2019 отпътуват за интернационалния край „ Young Car Mechanic “ във Варшава, Полша. Там, от 24-ти до 26 май, те ще премерят сили в диагностиката и ремонта на коли с връстниците си от Полша, Литва, Латвия, Естония, Унгария, Хърватска и Украйна. За да стигнат дотук, Николай Петаларев от ПГМТ „ Цветан Лазаров “ – гр. Пловдив, Ерен Осман от ПГМТ „ Владимир Комаров “ – гр. Силистра и Кристиян Александров от ПГТЕ „ Хенри Форд “ – гр. София се пребориха с конкуренцията на 192-ма участника от професионалните гимназии в цялата страна.

Финалната подготовка на трите момчета ще приключи на 23-ти май в Учебно консултативния механически център на „ Интер Карс България “ в с. Лозен, преди рано сутринта на 24-ти да отпътуват за полската столица.

На 23-ти май , четвъртък, в 15.00 часа , в базата на „ Интер Карс “ в село Лозен (ул. „ Проф. Никола Маринов “ №10), учениците и техните ръководители ще опишат за подготовката си за надпреварата и упованията, с които се впускат в интернационалната конкуренция за най-хубав млад монтьор.

За втора поредна година „ Интер Карс България “ обезпечава опцията тримата спечелили в националното съревнование да вземат участие в интернационалния конкурс „ Young Car Mechanic “. Българското съревнование „ Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС “ е ориентирано към възпитаници от професионалните гимназии по превоз и механика. Организатори на състезанието в България са Министерството на образованието и науката и „ Интер Карс България “.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР