Тримата пострадали полицаи се транспортират към софийска болница. Предстои да

...
Тримата пострадали полицаи се транспортират към софийска болница. Предстои да
Коментари Харесай

Трагедията Току-Що Стана Неописуема! Жертвите Край Ябланица Станаха Две! Първи Снимки!

Тримата потърпевши служители на реда се транспортират към софийска болница.

Предстои да бъдат изяснени аргументите, довели до тежкото произшествие. По първични данни, лидерът на Рено " Меган “ е изгубил надзор над автомобила, навлязъл е в насрещното платно и е последвал преден удар с полицейския " Опел Астра “.

Отрицателни са пробите за тестване на алкохол на тримата полицейски чиновници, взета им е кръвна проба за разбор. По случая е формирано следствено дело. Инцидентът е станал в региона на Ябланица към 12:30 ч. в събота.

Пострадалите в пътния случай на първокачествен път I -3, 157 км на Автомагистрала “Хемус “ от другия автомобил са умряли, 68 годишният лидер - на път за болница, а 66 – годишна жена - в болничното заведение в Плевен.

Тримата потърпевши служители на реда се транспортират към софийска болница.



Предстои да бъдат изяснени аргументите, довели до тежкото произшествие. По първични данни, лидерът на Рено " Меган “ е изгубил надзор над автомобила, навлязъл е в насрещното платно и е последвал преден удар с полицейския " Опел Астра “. Отрицателни са пробите за тестване на алкохол на тримата полицейски чиновници, взета им е кръвна проба за разбор. По случая е формирано следствено дело. Инцидентът е станал в региона на Ябланица към 12:30 ч. в събота.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР