Тримата печално известни персони Куката, Чеченеца и Тротинетка говориха пред

...
Тримата печално известни персони Куката, Чеченеца и Тротинетка говориха пред
Коментари Харесай

Тротинетката, Куката и Чеченеца: Едно келешче ни изнудва за пари. Преструва се на болно

Тримата печално известни персони Куката, Чеченеца и Тротинетка приказваха пред камерата на Plovdiv24.bg, откакто излязоха от съда. Тяхното дело се отсрочи за 18 септември поради отпуск на част от бранителите на упрекнатите.
„ Момчето единствено пожела да взе участие в клипа. Знаеше, че взимаме огромни възнаграждения и искаше да идва с нас по нощните заведения “, сподели Тошо Куката.
„ Момчето няма СОП. Той е изцяло естествен мъж на 22 години, който работи на бензиностанция. Изнервена съм, хората не престават да имат вяра на лъжите на едно келешче. Опетнява ни без нищо. Сам искаше да си постави каиша на врата. Искаше до го удрям с бич, а аз му споделих, че е извратено, само че той настояваше. Очакваме да ни оневинят. Няма да се дадем на този келеш “, избухна Даниел Йорданов, прочут още като Емили Тротинетката. Днес трансджендърът бе много самоуверен в приказките, за разлика от предния път, когато ридаеше и трепереше.
„ Момчето се преструва на болно, с цел да ни изнудва за пари. Експертизата сподели, че няма СОП. Ние сме жертвите, а не той “, добави Петко Караилиев – Чеченеца.
„ Аз съм добър човек, не върша такива неща. Не съм някакъв урод и да вървя да се гавря с хората. Момчето го водят елементарно манипулируем. Това е напълно друго. Всичко се прави за пари “, добави още Тошо Куката
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР