Тримата най-добри тенисисти на Канада в момента - талантите Феликс

...
Тримата най-добри тенисисти на Канада в момента - талантите Феликс
Коментари Харесай

Тенисист към Кауай Ленърд: Моля те, остани в Торонто!

Тримата най-хубави тенисисти на Канада сега - гениите Феликс Оже-Алясим, Денис Шаповалов и по-опитният Милош Раонич, си направиха обща фотография в навечерието на “Уимбълдън”. Ден преди началото на шампионата от “Големия шлем” в Лондон пък отваря пазарът на свободните сътрудници в НБА и Денис Шаповалов насочи молба към суперзвездата на новия първенец на НБА Торонто Раптърс Кауай Ленърд да остане в канадския отбор. В момента Ленърд е свободен сътрудник и обмисля вариантите си, които на този стадий наподобяват главно три: да продължи да пази цветовете на Раптърс, да подпише с Лос Анджелис Клипърс или да заиграе в Лос Анджелис Лейкърс.
“Кауай, апелирам те, остани при нас. Моля те, не си тръгвай! Огромен почит за него за това, че даваше всичко от себе си във всеки един мач през сезона. Невероятно е. Той ще бъде воин в Торонто и Канада до края на живота си”, показа играещият с лява ръка Шаповалов.

“Това, което направиха е необикновено за града и страната. То надвишава баскетбола. Те сплотиха цялата страна. Това е необикновено за Торонто, супер благополучен съм. Искам да поздравя всички момчета в тима. Те вложиха доста труд през годините”, добави първенецът при момчетата на “Уимбълдън” през 2016 година Шаповалов, който в първия кръг ще играе с Рикардас Беранкис (Литва).

x #WeTheNorth pic.twitter.com/Rq8pvGUd0z
— Toronto Raptors (@Raptors) June 29, 2019 18-годишният Оже-Алясим, от своя страна, влиза в “Уимбълдън” с рекордно класиране в ранглистата - 21-о място, след впечатляващи изяви през сезона. Той играе на старта със сънародника си Васек Поспишил, а във втория кръг може да срещне ракета №1 на България Григор Димитров.

28-годишният Раонич пък е финалист от 2016 година на “Уимбълдън” и някогашен №3 в света. В първия кръг тази година той ще играе с индиеца Пражнеш Гунесваран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР