Тримата младежки национали Георги Йомов, Наско Милев и Венцислав Керчев

...
Тримата младежки национали Георги Йомов, Наско Милев и Венцислав Керчев
Коментари Харесай

Йомов, Милев и Керчев се извиниха, но се обидиха

Тримата юношески национали Георги Йомов, Наско Милев и Венцислав Керчев се извиниха за държанието си на летището във Франкфурт след загубата от Люксембург в европейските квалификации.

Преди прибирането си в България тримата разгласиха клип в обществените мрежи, на което се вижда непристойното им поведение. Днес (23 октомври) те бяха изслушани от Комисията по нравственос и феърплей, която ги предложи за наказване пред Дисциплинарната комисия на БФС.
Младежки национали се държат непочтено във Франкфурт (ВИДЕО) Приповдигнато въодушевление макар срамната загуба от Люксембург...
" Това, което сме създали, е по този начин. Но другото няма нищо общо с това, което се сподели - че сме се подиграли с фланелката. Няма нищо такова. Има мачове, в които сме се борили за фланелката. Само за това съм афектиран, за нищо друго ", сподели Йомов след чуването.

Той обаче реагира по-остро на рецензиите за загубата на отбора в последния мач.

" Не виждам за какво подценяваме Люксембург. Това, че сме паднали, не е прелестно и постъпката ни не е вярна. Люксембург са доста мощен тим и много напреднаха във футбола ", съобщи той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР