Тримата футболисти, които бяха обвинени от старши треньора на Омония

...
Тримата футболисти, които бяха обвинени от старши треньора на Омония
Коментари Харесай

Скандалът се разраства: жалба в полицията срещу Петев

Тримата футболисти, които бяха упрекнати от старши треньора на Омония (Никозия) Ивайло Петев в изявление, че са играли подозрително в някои мачове, внесоха тъжба срещу него в полицията. Новината заяви телевизия " ANT1 ", цитирайки полицейски чиновник. Органите на реда в Кипър ще търсят и през днешния ден Петев, с цел да изясни думите си.

Става дума за тримата футболисти - Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш - португалци, като първият има и кипърски паспорт. Петев изясни, че ги е отстранил от тима, само че под напън от управлението са били върнати. Бурята в клуба обаче няма изгледи да завърши, откакто през днешния ден, по време на срещата на българския треньор с президента, Петев е дал видеа, които желае да употребява като доказателства за думите си.

Радио " Астра 92.8 " оповестява, че освен въпросните трима са с съмнително държание, и точно с цел да потвърди съществуването и на още такива хора, той е занесал записите. Засегнатите футболисти са се обърнали за отбрана към Синдиката на играчите в Кипър, който им е подсигурил юридическа поддръжка. Самите те пък са удостоверили, че са подготвени на всякакво подпомагане на полицията, с цел да изчистят имената си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР