Тримата български граждани, един от които е зам. председателят на

...
Тримата български граждани, един от които е зам. председателят на
Коментари Харесай

Българският депутат Ангел Георгиев и още двама българи ще бъдат съдени в РСМ по бързата процедура

Тримата български жители, един от които е зам. ръководителят на Комисията по външна политика в 47-то и 48-то Народно заседание Ангел Георгиев, които бяха бити и задържани на границата с Македония на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево през днешния ден, са арестувани. Вече са превозени в град Крива паланка, където ще бъдат съдени по бързата процедура.

 

Възможният излаз от това бързо и непозволено произвеждане са два: да бъдат върнати до границата и да им бъде ударен черен щемпел или да бъдат наказани на до 35 дни затвор.

 

" Този арест към този момент не е провокация на хулигани или опозиционни партии в Македония. Това е откровена провокация от страна на държавното управление на Македония!

 

" Току-що досегашният депутат от Пловдив Ангел Георгиев беше обичай и задържан от македонските граничари на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, до момента в който излъчваше онлайн във фейсбук от телефона си. Това към този момент не е провокация на хулигани или опозиционни партии в Македония. Това е откровена нагла провокация от страна на държавното управление на Македония!!! ".

Това написа водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във фейсбук. По-рано народен представител от неговата партия влезе в конфликт с македонски служители на реда.

Ангел Георгиев пътуваше, с цел да уважи 151-годишнината от рождението на Гоце Делчев, като посети гроба на революционера в Скопие.

" Възраждане " упорства българската страна да заеме твърда позиция в отбрана на българските жители ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР