Тримата арестувани за екшъна в популярно плажно заведение в Бургас

...
Тримата арестувани за екшъна в популярно плажно заведение в Бургас
Коментари Харесай

Проговориха арестувани за екшъна в плажното заведение в Бургас, изкараха невероятна версия

Тримата задържани за екшъна в известно плажно заведение в Бургас шокираха с изказванието, че не са взели участие в багра и даже нямат нищо общо със зрелищното меле от сряда сутринта, оповестява " Флагман ".

Задържаните за пръв път проговориха при гледането на ограниченията им за неотклонение в Районен съд в Бургас. Заседанието се организира при закрита врата.

Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев се кълнат, че не са взели участие в багра и надали не записите били манипулирани, изясни наблюдаващият прокурор Таня Шулева.

" Те желаят да кажат, че всичко това, което видя цяла България, не е истина ", добави обвинителят.

Малко по-късно през днешния ден ще стане ясно дали тримата ще останат в ареста. Защитата им настоя да бъдат освободени, тъй като съгласно тях въобще няма съображение за задържането им.

Прокурор Шулева посочи, че е назначена експертиза на видеозаписа, която би трябвало да покаже дали Карчо, Белото и Колев са били в бара въпросната вечер и какво е присъединяване им в конфликта. Записите са високо качество, което дава предпоставки за положително различаване.

Тези записи за подправени, а Карчо, Белото и Колев не са измежду лицата, които се виждат на фрагментите, настояват юристите им:







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР