Трима затворника в затвор в Джорджия спасиха живота на охранител,

...
Трима затворника в затвор в Джорджия спасиха живота на охранител,
Коментари Харесай

Трима затворника спасиха живота на пазач със сърдечен удар в Джорджия

Трима пандизчията в затвор в Джорджия избавиха живота на охранител, претърпял сърдечен удар. Малко преди да се срине на земята служителят на реда е съумял да отключи килиите им, заяви „ Дейли Мейл”.
Помощник-шерифът на пандиза Уорън Хобс изпаднал в безсъзнание и си блъснал главата покрай килията, в която излежавали присъдата си Митчъл Смолс, задържан за побой и закононарушения, свързани с търговия с опиати. Смолс се оказал единственият, който забелязал случилото се и почнал да удря мощно по вратата, с цел да разсъни останалите пандизчии.
Хобс пристигнал за малко в схващане и съумял да отвори вратата на една от килиите, в която били Тери Лавлес и Уолтър Уайтхед – арестувани също за търговия с опиати. Те изскочили и се притекли на помощ на охранителя. Единият от пандизчиите се свързал по радиостанцията с останалите чиновници на пандиза, с цел да повикат помощ.
Благодарение на своевременната интервенция на тримата нарушители Хобс оживял, а офисът на шерифа изказал на мъжете специфична признателност за помощта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР