Трима водачи са санкционирани с глоби на стойност над 1000

...
Трима водачи са санкционирани с глоби на стойност над 1000
Коментари Харесай

Трима отнесоха глоби от над 1000 лева за скоростно шофиране в Шуменско

Трима водачи са глобени с санкции на стойност над 1000 лв. за неспазване на скоростните режими през месец март, оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.

На 3 март по обед мобилната камера на КАТ снимала на основната улица на село Струйно, когато край нея минало Пежо 208 с бургаска регистрация. Колата се движила със 100 км/час при позволена скорост от 50 км/час. За такова превишение санкцията е 600 лв., но нарушението било осъществено в изискване на повторност в едногодишен период от влезнал в действие електронен фиш и по тази причина глобата била двойна - 1200 лв..

На идващия ден камерата на пътна полиция била поставена до пътен възел „ Диамант “, където ограничаването е 50 км/час. Тя снимала Ауди А6 с варненска регистрация, движещо се със 115 км/час. Издаден бил електронен фиш за налагане на санкция в размер на 1400 лв., тъй като и това нарушаване било второ за лидера в границите на година, добавя shum.bg. 

Третият „ играч “ бил сниман на 7 март по обяд на пътя сред Панайот Волов и Белокопитово. Той бил зад кормилото на Мерцедес C 270 CDI с разградска регистрация. При въведено ограничаване от 60 км/час лидерът е минал със 117 км/час. В условия на повторно в едногодишен период нарушение на скоростните режими му била наложена санкция в размер на 1300 лв., споделиха от полицията.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР