Трима Спортни таланти на Еврофутбол в плуването могат да се

...
Трима Спортни таланти на Еврофутбол в плуването могат да се
Коментари Харесай

Талантите на Еврофутбол Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха в Бяла

Трима Спортни гении на Еврофутбол в плуването могат да се похвалят с трофеи и медали от две надпревари през уикенда - VII плувен маратон " Археология ", гр. Бяла и от Държавно лично-отборно състезание младша възраст 13-14 година юноши и девойки.
 Талантът на Еврофутбол Василики Кадоглу с купа на 1500 метра свободен жанр
В неделя Василики Кадоглу и Георги Цурев победиха с купите от маратона на Бяла в категория „ Оупън “, като преодоляха най-бързо 1700-метровото трасе надлежно при дамите и мъжете.



13-годишната ни вяра Тиана Темелкова усъвършенства персоналното си време на 200 метра тил, което й обезпечи бронз от Държавното лично-отборно състезание младша възраст 13-14 година за юноши и девойки, което се организира на столичния басейн " Спартак ".

Състезателката на " Младост-91 " реализира 2:35.04 мин. На 100 метра тил Тиана записа 1:11.36 мин. и още веднъж се подреди трета, а на 50 метра е 4-та с 33.23 сек.



В коронната си дисциплинираност тил тя е първа при девойките, родени 2006 година Тиана взе участие и на 50 м свободен жанр, където също направи персонално достижение и с 29.51 сек е 9-а.

В идващите дни следва присъединяване на различен Спортен гений в плуването – Светлозар Николов на Световното за дами и мъже в Южна Корея.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР