Трима служители на МВР от Сливен бяха наградени с благодарност

...
Трима служители на МВР от Сливен бяха наградени с благодарност
Коментари Харесай

Наградиха полицаи от Сливен, разкрили серия от кражби в маркови магазини

Трима чиновници на Министерство на вътрешните работи от Сливен бяха наградени с признателност от основния секретар на министерството гл.комисар Младен Маринов за проявен професионализъм. Наградите на инспектора в бранш “Криминална полиция” Георги Топалов, на ст.разследващия служител на реда Марина Кулева и на мл.експерт  към отдел “Криминална полиция” Ивелин Константинов бяха връчени на тържествено заседание от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен ст.комисар Димитър Величков.
 Ст.комисар Димитър Величков /вляво/ връчи премията на Георги Топалов, контрольор в бранш  Ст. проверяващ служител на реда Марина Кулева.  Наградите на служителите на реда
Отличията им са присъдени за значителен принос в разкриването на тежко престъпно закононарушение – серия от обири на първокласни артикули в изключително огромни размери. Работата по случая е почнала при започване на годината. Разследването е довело до спецакция на 21 февруари, планувана под надзора на Районната прокуратура. В магазин за маркови артикули от известна верига, намиращ се в един от комерсиалните центрове в Сливен, са били задържани  мъж на 48 и жена на 49 години в миг на кражба на разнообразни артикули, най-вече облекла, на стойност близо 3000 лв..

В багажника на автомобила, с който са се придвижвали, са открити още крадени артикули. Престъпната двойка е разполагала с техническо средство, с което успявали да смъкват защитните механизми на стоките в магазините и по този начин да ги крадат безпроблемно. Събраните до залавянето им данни показвали, че двамата софиянци са правили сходни обири от МОЛ-ове и в други градове от страната.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР