Трима се борят да оглавят общинското предприятие „Обредни дейности” във

...
Трима се борят да оглавят общинското предприятие „Обредни дейности” във
Коментари Харесай

Ето кои са мераклиите за шеф на „Обредни дейности”

Трима се борят да оглавят общинското дружество „ Обредни дейности” във Враца. Постът се оваканти, откакто досегашният шеф Илиян Нисторов подаде оставка.
За позицията са кандидатсвали някогашният ликвидатор на БКС Вихрен Качев, някогашният шеф на врачанското поделение на „ Български пощи” Марияна Мишева, ръководителят на общинското управление на Съюз на демократичните сили във Враца и чиновник в РЗИ Цветан Ангелов. Сред претендентите е била и свързваната със средите към Движение за права и свободи в града Миглена Иванова, която след обзор на документите от комисията към община Враца е била отпаднала. Мотивът е, че тя не е показала документ от психодиспансера, както и декларация, в която да е вписано дали е работила като държавен чиновник.
Очаква се комисията да дефинира дата за идващия стадий от конкуренцията – оценка на концепцията за развиването на „ Обредни дейности” и изявление.
Припомняме, че преди към месец от кметския екип оповестиха конкурс за шеф на общинското дружество „ Обредни дейности”. Той ще управлява компанията за период от 3 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР