Трима са задържани заради грубо нарушаване на обществения ред, съпротива

...
Трима са задържани заради грубо нарушаване на обществения ред, съпротива
Коментари Харесай

Съпротива, обиди, ухапан полицай и нарушаване на обществения ред в Пазарджик – трима са в ареста

Трима са арестувани поради жестоко нарушение на публичния ред, опозиция при задържане и нанасяне на леки телесни повреди на двама полицейски чиновници . Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Случаят е бил регистриран към 19:00 часа нощес , когато в РУ-Пазарджик е получен сигнал за висока музика в пазарджишкия квартал „ Изток “. Към адреса неотложно са били изпратени дежурни екипи на локалния полицейски сектор и на районното ръководство.

Униформените са заварили на адреса група от хора, почерпени с алкохол , които чествали под съпровода на мощна музика . Те не изпълнили многократните разпоредби на униформените да спрат озвучителната уредба и да дадат документите си за идентичност. Вместо това обсипали чиновниците на реда с обиди , нецензурни изрази и закани . Това наложило част от мъжете да бъдат арестувани.

По време на задържането един от тях оказал гневна опозиция , като ухапал в региона на корема един от служителите на реда, а на различен нанесъл контузия в региона на ръката . Въпреки това екипите, подкрепени от още техни сътрудници, реагирали съответно и задържали трима мъже на възраст сред 23 и 41 години, всичките от квартал „ Изток “.

По случая са формирани бързи производства за нанасяне на телесни повреди на полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности и за безчинство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

ОДМВР-Пазарджик с проблем: Изчерпват се местата за предпазване на отнетите коли на пияни и дрогирани водачи

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР