Трима са задържани за притежание на дрога, съобщават от варненската

...
Трима са задържани за притежание на дрога, съобщават от варненската
Коментари Харесай

Във Варна задържаха трима за притежание на наркотици

Трима са арестувани за владеене на дрога, оповестяват от варненската полиция.

На 7 декември, към 16:20 часа, в гр. Варна, при осъществяване на полицейска инспекция на В.И. (38 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си пакетче с кафеникаво прахообразно вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за хероин с тегло 0,04 гр. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Около 22:00 часа, в гр. Варна, при осъществяване на полицейска инспекция на Т.И. (22 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си саморъчно свита цигара със суха тревиста маса. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с тегло 0,17 гр. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Няколко дни по-рано при осъществяване на полицейска инспекция на К.А. (20 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си пакетче със суха тревиста маса. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с тегло 0,24 гр. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР