Трима са задържани при акция срещу престъпленията, свързани с наркотици,

...
Трима са задържани при акция срещу престъпленията, свързани с наркотици,
Коментари Харесай

Акция в Благоевградско срещу разпространението на наркотици

Трима са арестувани при акция против закононарушенията, свързани с опиати, извършена през вчерашния ден на територията на общините Петрич и Гоце Делчев. Това оповестиха от ОДМВР-Благоевград.

В хода на подхванатите дейности, чиновници на районно управление (на МВР) - Петрич направили инспекция на жилище в града, населявано от 22-годишен локален гражданин. Оттам иззели към 80 топчета, съдържащи общо 61.81 грама тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. Други 10 топчета с общо към 6.5 г канабис били открити в дреха на младия мъж. За случая е известена районната прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

Междувременно, служители на реда от районно управление (на МВР) - Гоце Делчев засекли лидер да кара под влияние на наркотични субстанции. Товарният автомобил "Фолксваген Кади ", ръководени от 22-годишен мъж от Гоце Делчев, бил спрян за инспекция на улица в града.

Спипаха водач, надрусан с три типа опиат

След като с техническо средство било открито, че е седнал зад кормилото в нарушаване на закона, последвал персонален обиск, при който от него били конфискувани 2,7 грама тревиста маса, дала позитивна реакция на канабис.

По случая е формирано бързо произвеждане. Около половин час след среднощ през днешния ден, в гоцеделчевското с. Корница, чиновници на реда ревизирали 27-годишен от селото. От него са конфискувани към 8,46 грама амфетамин и 0.58 грама марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР