Трима са простреляни при стрелба в централата на YouTube в

...
Трима са простреляни при стрелба в централата на YouTube в
Коментари Харесай

Стрелба в централата на YouTube

Трима са простреляни при пукотевица в централата на " YouTube " в Сан Бруно. Огън е разкрила жена, която по-късно се е самоубила. Не става дума за терористичен акт, безапелационни са управляващите.

Простреляните са 36-годишен мъж, за който се допуска, че е приятелят на дамата, която е стреляла. Ранени са и още две дами на 32 и на 27. Всичко се случва през вчерашния ден по обяд, локално време, в комплекса, в който се намира централата на YouTube, където работят към 1 700 души.
Ед Барбреини, шеф на полицията в Сан Бруно: " В болница са откарани четирима души. Един от тях е с огнестрелна рана. Докато е бягал от мястото на случая се изкълчил или счупил глезена, в случай че не бъркам. "
Двама чиновници на правоохранителните органи, поискали анонимност са декларирали, че става дума за битов скандал. Самоличността на дамата, която е била въоръжена с револвер, не се разкрива. Гугъл, чиято благосъстоятелност е YouTube изрази признателност за бързите и навременни дейности на полицията.
Крис Дейл, представител на Ю Тюб: " В YouTube сме доста сплотена общественост, като семейство. Усещането е такова като че ли жертви на това закононарушение сме всички ние, работещи в компанията. Сърцата ни са с всички наранени от нападението, молим се фамилиите им. "
Президентът Доналд Тръмп е осведомен за стрелбата. Мислите и молитвите ни са с всички наранени, написа той в Туитър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР