Трима са привлечени като обвиняеми след нападението над журналиста Слави

...
Трима са привлечени като обвиняеми след нападението над журналиста Слави
Коментари Харесай

Трима вече с обвинения за побоя над Слави Ангелов


Трима са привлечени като обвинени след нападението над журналиста Слави Ангелов. Това обяви основният прокурор Иван Гешев, представен от Нова ТВ.

Тримата бяха арестувани при спецакция в София в четвъртък. Арестувани през вчерашния ден бяха и още четирима души. 

„ Като обвинени са привлечени три лица за незаконно съдружие, за причиняване на телесни повреди на журналиста Слави Ангелов, както и за държане на високорискови наркотични субстанции. Тоест за три обособени закононарушения за всеки един ”, разясни Гешев. 

 През уикенда в Специализирания углавен съд ще бъде импортирано искане за мярка за неотклонение „ задържане под стража ” на тримата.

Гешев изясни, че още на десетия ден след нападението е имало обвинени за него. „ Беше належащо софтуерно време за събиране на доказателства. Целта ни е покачване на обвинявания, с цел да стигнем до неоправдателни присъди ”, сподели обвинител номер 1.

„ За мен този случай е офанзива против българската страна. Продължава да се работи в посока поръчителите и медиаторите. Основната водеща версия е, че това е обвързвано с работата на сътрудника ви и е резултат от дейностите на лица, които желаят да дестабилизират страната, обект са на наказателно гонене и се намират отвън границите на страната, където сега се укриват по други досъдебни производства ", сподели Гешев.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов изясни, че след вчерашната акция на част от арестуваните са пуснати заповеди за задържане до 24 часа.

„ Ще работим до определяне на поръчителите ”, съобщи Ивайло Иванов
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР