Трима са пострадали при пътно-транспортни произшествия за времето от петък

...
Трима са пострадали при пътно-транспортни произшествия за времето от петък
Коментари Харесай

Трима са ранени при катастрофи в Пазарджишко, един е с опасност за живота

Трима са потърпевши при пътно-транспортни катастрофи за времето от петък до през днешния ден. Първият случай станал в петък следобяд на улица в пазарджишкото село Главиница. 48-годишен мотоциклетист от пещерското село Радилово се блъснал в мотоциклета си в извършващ маневра за ляв завой автомобил „ Дачия “, ръководен от 71-годишен гражданин на гр. Пловдив. В резултат на удара се наложило мотористът да бъде превозен с кола за спешна помощ в УМБАЛ „ Свети Георги “ в гр. Пловдив с разнообразни контузии и пострадвания и с краткотрайна заплаха за живота.

Втората злополука е записана малко след среднощ в неделя на улица в панагюрското село Левски. 18-годишен от Пазарджик изгубил ръководството над лек автомобил „ БМВ “. Возилото напуснало платното за придвижване и се блъснало в дърво на тротоара. Така потърпевш младият лидер, който е с фрактури на единия крайник и в региона на лицето. Травми са нанесени и на пътуващата до него 18-годишна тийнейджърка от София. Момичето е с комоцио и порезна рана на главата.

Двамата са настанени за лекуване в панагюрската болница. Пристигналите на местопроизшествието чиновници на РУ-Панагюрище тествали водача на „ БМВ “-то с дрегер, като уредът отчел 0.99 промила централизация на алкохол в издишания въздух. И по двата случая се водят досъдебни производства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР