Трима с COVID 19 в Сунгурларе са диагностицирани днес, съобщава

...
Трима с COVID 19 в Сунгурларе са диагностицирани днес, съобщава
Коментари Харесай

Паника в Сунгурларе: Нови трима болни с COVID-19, запечатват общината

Трима с Коронавирус 19 в Сунгурларе са диагностицирани през днешния ден, оповестява "Флагман ". И тримата са мъже, общински чиновници, на дейна възраст. Те са с грипоподобна симптоматика, към този момент са постоянни са и на домашно лекуване, разбра наш кореспондент.

За да се откри дали има и други инфектирани, от на следващия ден на наложителен PCR тест ще бъдат подложени всички, работещи в общински структури.

Официално удостоверение за записаните случаи към момента няма, само че преди минути кметът на Общината доктор Георги Кенов издаде заповед, с която затваря до второ разпореждане всички обществени здания в Сунгурларе.

Считано от 00:00 часа на 21 юни се прекратява достъпа до Общинска администрация, кметствата, Домашния обществен патронаж, пенсионерските крубове, учебните заведения и детски градини. Преустановяват се всички групови форми на работа с деца, както и плануваните мероприятия в читалища, гласи заповедта.

Съветват се всички работодатели, според от спецификата на работа, да вкарат отдалечена форма за работа. Препоръчва се и носенето на маски и ръкавици на всички обществени места.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР