Трима руснаци са пътували със самолета ковчег на Ethiopian Airlines,

...
Трима руснаци са пътували със самолета ковчег на Ethiopian Airlines,
Коментари Харесай

Историята на Катя и Александър, загинали в злополучния полет

Трима руснаци са пътували със самолета ковчег на Ethiopian Airlines, който на 10 март се разруши малко след излитането си от Адис Абеба. С съдбовния полет са летели професионалният парашутист Сергей Вяликов и младата двойка от Таганрог Александър и Екатерина Полякови, написа TrafficNews.bg.

``
реклама  

Младата двойка се отправила към Африка на от дълго време планувана и дълго чакана отмора. Саша и Катя обичали да пътуват и непрестанно споделяли фотоси и видеа от пътешествията си в обществените мрежи. Сингапур, Германия, Испания, Съединени американски щати са единствено част от страните, които младежите са посетили.



Близките на Катя и Саша не одобрявали пътуването до Етиопия, което било планувано още при започване на годината, показа в деня на нещастието майката на младата рускиня.

„ Много обичаха да пътуват, да се снимат... Обичаха доста живота. Пътуваха, с цел да прегледат света и животните. Тя беше доста радостна, жизнерадостна, интелигентна. Пишеше доста хубаво и беше прелестно да четеш нещата й ”, споделя почернената майка Елена.



По думите й, Екатерина и Александър се обичали безумно доста и в никакъв случай не се карали, водели здравословен метод на живот и били доста общителни, написа Блиц. Екатерина и Александър учат дружно, по-късно дружно стартират да работят в " Сбербанк Лизинг ".

Ето последното видео, което Катя е разгласила в Инстаграм:

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР