Трима руски граждани загинаха вследствие на израелските въздушни удари по

...
Трима руски граждани загинаха вследствие на израелските въздушни удари по
Коментари Харесай

Руски граждани загинаха при снощните удари на Израел по ивицата Газа

Трима съветски жители починаха в резултат на израелските въздушни удари по линията Газа, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Според информация на дипломатическа задача на Москва в Палестина при офанзивата са били убити зъболекарят Джамал Хасуан, неговата брачна половинка и техният наследник.

През тази нощ Израел нанесе няколко въздушни удара по линията Газа в границите на интервенцията " Щит и стрела ", ориентирана против трима високопоставени членове на палестинската организация " Ислямски джихад ".

Палестински източници оповестиха, че при ударите са починали 13 души, включително четири дами и четири деца. Сред починалите са и тримата членове на " Ислямски джихад ".

Говорителят на израелската войска Ричард Хехт съобщи, че изследват информацията за гибелта на дамите и децата.

Специалният координатор на Организация на обединените нации за мирния развой в Близкия Изток Тор Венесланд осъди смъртните случаи измежду цивилното население като " неприемливи ".

" Призовавам всички заинтригувани страни да проявят оптималната въздържаност и да избегнат ескалацията. Продължавам да съм изцяло зает с всички страни в опит да се избегне по-широк спор с опустошителни последствия за всички ", се споделя в изказването на дипломата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР