Трима руски граждани са обвинени за опита за убийство на

...
Трима руски граждани са обвинени за опита за убийство на
Коментари Харесай

Какво се знае за руските граждани, обвинени в опит за убийство на Емилиян Гебрев

Трима съветски жители са упрекнати за опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев, сина му и индустриалния шеф на компанията му. От държавното обвиняване не оповестяват кои са обвинените. За тримата жители на Руската федерация са издадени Европейски заповеди за арест. Издирват се и с алена бюлетина на Интерпол.

Със сигурност единият обвинен е мъжът, който виждаме на фрагментите, които прокуратурата популяризира в понеделник. Той е разпознат в лаборатория за видеоанализ на ФБР.

Според наши източници, е направено и съпоставяне с фрагменти от видеонаблюдението на летището, през което този човек е влезнал в страната ни през април 2015-та година, както и през което е напуснал България в края на същия месец. За този човек се допуска, че е намазал с отровно вещество с фосфороорганичен темперамент ръкохватките на вратите на колата на предприемача.

Друг обвинен като уредник на опита за ликвидиране е сътрудникът на съветските служби прочут с името Сергей Федотов. Твърди се, че същинското му име е Денис Сергеев, чиновник на ГРУ на Руската федерация. Той е обвинен и за отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия във Англия. Дали Федотов е след обвинените, обаче, най-вероятно ще разберем когато Интерпол реши и качи фотосите на търсените и техните имена на уеб страницата си.

Най-малко се знае за третия обвинен. Според наши източници, това е съветски жител, който е обезпечил напредването на мъжа от записите до региона на офиса на Емилиян Гебрев, а по-късно го е извел от този регион.

За в този момент от прокуратурата не разясняват кои са обвинените, нито дават някаква спомагателна информация за тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР