Трима роми от пловдивското село Рогош си направиха фотосесия върху

...
Трима роми от пловдивското село Рогош си направиха фотосесия върху
Коментари Харесай

Край Пловдив: Циганска гавра с паметта на починали!

Трима роми от пловдивското село Рогош си направиха фотосесия върху гробове на локални умряли. Момчетата, чиято забележима възраст е към 17-18 години, освен са се снимали, само че са и качили фотоса в обществената мрежа Facebook, където са се тагнали със личните си имена и профили. Неприличната им хулиганска фотография бе публикувана във Facebook групата на село Рогош от локални поданици, които разясняват възмутено гаврата. 
Единият от участниците в общата фотография се е отбелязал, като Златко А. Стефанов. Вторият се е тагнал, като Ангел М. Мариновв, а третият се е записал, като Stoyan Mixailov. И тримата на общия фотос, който е изработен върху гроба на умряла жена от селото, се смеят. Те са се отбелязали в обществената мрежа и къде тъкмо се намират. Facebook дава опция, в случай че някой консуматор желае да се похвали със своето местонахождение, да го направи. Тримата роми не са се посвенили да се тагнат, че се намират в "Гробища ". 
На фотографията, която във Facebook е качена от Златко А. Стефанов, е написано, че потребителят се усеща "горд " със свършеното от него и от другите двама негови другари. Наред с това надписът на самия фотос гласи, че тримата роми се намират на "тъжен помен ", които думи обаче са гарнирани с три заливащи се до сълзи от смях емотикони.
"Не е обикновено " и "Това е позор за всички ", гласят част от мненията на жителите на село Рогош, които са част от фейсбук групата на обитаемото място. "Тези са за съд " и Тези..не знам по какъв начин да ги назовавам би трябвало да се приберат в пандиза, само че всички да видят. СЪД! ", гласят други ядосани мнения. Хората от селото упорстват да има заслужено наказване за тримата роми, които би трябвало да дават отговор пред правораздаването за хулиганската си постъпка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР