Трима поляци и четирима холандци бяха осъдени на шест месеца

...
Трима поляци и четирима холандци бяха осъдени на шест месеца
Коментари Харесай

Осъдиха холандци и поляци за сбиването в Братислава

Трима поляци и четирима холандци бяха наказани на шест месеца затвор от словашкия съд, поради всеобщото сборичкване сред футболни почитатели в центъра Братислава предходната седмица, в което бяха забъркани и последователи на Левски.


Феновете на " сините " бяха в столицата на Словакия за гостуването на българския отбор на локалния Ружомберок, като вечерта преди мача бяха нападнати от огромна група ултраси от Полша и Холандия. След случката бяха арестувани над 100 души, като половината от тях бяха българи, само че в следствие родните почитатели бяха освободени, откакто стана ясно, че не те са провокирали мелето.

Не такава обаче е ориста на седем души от другата страна, които за по-малко от седмица получиха шестмесечни ефикасни присъди за присъединяване си в сбиването. Нито един от седмината не апелира присъдата си, което съгласно локалното законодателство автоматизирано я прави ефикасна. Те могат да изискат да излежат присъдите си в родните си страни и да изискат предварително освобождение след три месеца. Освен присъдата, седемте хулигани получават и възбрана да посещават Словакия в идващите три години.
 Всички българи, арестувани след багра в Братислава, са освободени Всички българи, арестувани след багра в Братислава, са освободени
Всички български жители, арестувани в Братислава нощес, са освободени от ареста след съдействието на посолството ни в Словакия, заяви пресслужбата н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР