Трима полицейски служители са пострадали при изпълнение на служебните си

...
Трима полицейски служители са пострадали при изпълнение на служебните си
Коментари Харесай

Пак набиха полицаи, които дошли на сигнал за силна музика

Трима полицейски чиновници са потърпевши при осъществяване на служебните си отговорности, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Гълъбово е под блокада след ромски протест. Ранени са служители на реда
Случаят е от нощес, когато е подаден сигнал за висока музика в кв. " Надежда " в Сливен . Веднага към мястото били ориентирани полицейски автопатрули. При идването си униформените заварили група от лица, които отказали да изпълнят полицейските разпоредби и да дават документите си за идентичност. При опит да бъдат арестувани, двама от тях, във очевидно нетрезво положение, почнали да хвърлят твърди предмети и бутилки против служителите на реда, да ги наскърбяват и заканват.

Насъбралата се навалица оказала гневна опозиция, при случая леко са потърпевши трима от полицейските чиновници, двама от тях са прегледани в болнично заведение и освободени, а един - оставен за наблюдаване.

Последвало задържането на 46 - годишен мъж, а в хода на извършена тази заран профилирана полицейска интервенция, в РУ-Сливен са отведени още деветима от групата, чиято съпричастност към случая се открива.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което дейностите не престават под управлението на прокуратурата.

Само преди дни униформени пострадаха при сходен случай в Гълъбово .
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР