Трима полицаи ме блъскаха снощи пред БНТ, след като изведоха

...
Трима полицаи ме блъскаха снощи пред БНТ, след като изведоха
Коментари Харесай

Младеж се оплака от полицейско насилие пред БНТ

Трима служители на реда ме блъскаха нощес пред Българска национална телевизия, откакто изведоха здравния министър от постройката. В един миг, без каквато и да е причина, ме ускориха и ме хвърлиха към канавката, която е висока към 3, 5 метра. Това беше опит за ликвидиране. Има записи на насилието и ще си диря правата. Това описа пред " Фрог нюз " 18-годишният възпитаник Павел Динев.

Ето какво описа младежът:

Снощи жителите блокирахме всички изходи на Българска национална телевизия. Нашият здравен министър си избра да излезе през задната врата, която е направена единствено за коли. Един полицейски шеф ни изясни, че въпросната врата не е отваряна от 20 години и не е нужно там да има хора, тъй като тя не се отворя. Разбира се, протестиращите не са толкоз наивни и останаха.

Аз бях на страничния вход, когато министърът се изниза. Спуснах се към въпросния излаз, с цел да видя какво се случва, тъй като очевидно личеше, че има блъсканица. Пред мен имаше полицейски кордон. Началника му, чиито нашивки се отличаваха от тези на останалите му сътрудници, ме уточни. Един от служителите на реда ме хвана, без да има причина, и ме блъсна. Друг ме хвана и отново ме блъсна. Трети чух да споделя: „ Ти ли, бееее? “ и ме ускори към канавката, която е висока към 3,5 метра. Според мен това бе опит за ликвидиране. Доста хора снимаха тази обстановка.

Аз съм първият пребит по време на кървавата сряда / бел. ред. Първо Велико национално въстание на 2 септември/. Докато лежах в безпомощно положение, в кръв, служителите на реда изпръскаха в мен цялостен флакон сълзотворен газ. В момента с юрист Минчо Спасов си диря правата по правосъден път. Случилото се нощес бе следващото безчинство над спокойно протестиращите хора. И доказателство, че би трябвало да се разделим с този диктаторски режим на премиера Бойко Борисов и неговата тайфа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР