Трима пияни шофьори за един ден хванаха полицаи от Монтана,

...
Трима пияни шофьори за един ден хванаха полицаи от Монтана,
Коментари Харесай

Спипаха трима пияни шофьори за ден в Монтанско

Трима пияни водачи за един ден хванаха служители на реда от Монтана, оповестиха от полицията в града.
Около 7.30 часа през вчерашния ден против бензиностанция на бул. "Трети март ", чиновници на бранш „ Пътна полиция “, стопират за инспекция лек автомобил "Ситроен Пикасо ", с монтанска регистрация. Колата е била ръководена от 46-годишен ломски гражданин. При направена инспекция с дрегер е било открито, че лидерът кара автомобила си с 1.48 промила алкохол в издишания въздух. Издаден му е ваучър за здравно проучване, което той е отказал да направи и е приел показанията на дрегера.
Малко по-късно същия ден, към 10 часа на улица "Славянска ", до кръстовището с улица "Димитър Ангелов " в Лом, е спрян за обикновен надзор и втори лидер на лек автомобил. Монтанският „ Фолксваген Пасат “ е ръководен от 50-годишен ломски гражданин. При инспекцията с алкотест, тестът е отчела 1.76 промила алкохол в издишания от лидера въздух.
Третият пийнал водач е заловен в 17.25 часа следобяд. Служители на реда стопират влекач "Скания Р 420 " с прикачено полуремарке "Кроне СДЦ ", със софийски регистрации. Водач на товарното возило е бил 38-годишен столичанин. При изработен тест за алкохол, дрегерът отчел 1.52 промила алкохол в издишания от лидера въздух.
И тримата водачи са със формирани актове по Закона за придвижването по пътищата.
По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР