Трима петричани, действали като организирана престъпна група са задържани преди

...
Трима петричани, действали като организирана престъпна група са задържани преди
Коментари Харесай

Страшен екшън! Банда за отвличания похити мъж насред София в тузарското му возило!

Трима петричани, работили като проведена незаконна група са арестувани преди дни за похищение, искане на откуп и обир в столицата. Инцидентът станал измежду бял ден на кръстовище в центъра на София.

Всичко почнало когато В. Паласиев, М. Вълчев и Б. Тодоров, и тримата от Петрич, съзнателно блъснали първокласен автомобил, който се движел пред тях.

Слезли от колата и сякаш се разбрали с водача му, само че когато той потеглил петричката група го проследила. Водачът на първокласната кола усетил, че тримата, непознати за него мъже, го преследват, нараснал скоростта, само че бил догонен от преследвачите.

Принудили го да спре, свалили го от колата му, пребили го, натоварили го в тяхната кола и го отвлекли в околност край София, където му декларирали, че ще го освободят, в случай че заплати пет цифрена сума.

Столичанинът заречен, че ще даде сумата, имал парите у тях. Така петричаните се съгласили и изпроводили " отвлечения " до дома му, като от самото начало му повтаряли, че в случай че направи някой номер, ще го намерят където и да е.

Взели му телефона. Въпреки заканите обаче, мъжът съумял да ги заблуди, имал различен телефон в себе си и повикал полиция. Похитителите са арестувани в миг на предаване на парите от отвлечения.

Справка демонстрира,че петричаните нямат престъпни прояви, единият М. Вълчев е студент в полицейската академия в Симеоново, другите двама са негови другари.

Според проверяващи от столицата, следва изясняване на съпричастността на петричани към други сходни закононарушения, станали на територията на столицата, написа struma.com .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР