Трима пациенти остават с опасност за живота след тежката катастрофа

...
Трима пациенти остават с опасност за живота след тежката катастрофа
Коментари Харесай

Трима от пострадалите в катастрофата край Своге остават с опасност за живота

Трима пациенти остават с заплаха за живота след тежката злополука с рейс край Своге. Това съобщи шефът на Института за незабавна помощ „ Пирогов “ проф. доктор Асен Балтов.
В „ Пирогов” са общо шестима тежко потърпевши. От тях трима са в тежко положение на изкуствено дишане и с заплаха за живота. По думите на проф. Балтов мъчно могат да се вършат прогнози за изхода от лекуването на потърпевшите.
В болница " Св. Анна " са настанени шест души – пет дами и един мъж. Жената е в тежко положение – тя е интубирана и след интервенция.
Във ВМА са настанени двама души – мъж и жена. И двамата в устойчиво положение, контактни и съответни. В ИСУЛ е 59-годишният водач Григор Григоров, който е с голям брой охлузвания и рани по главата, с комоцио, само че в схващане.
Болниците разполагат с задоволително кръв от всички кръвни групи, само че лекари приканват искащите въпреки всичко да дарят.
Здравното министерство разгласява на 26 август буквите на потърпевшите, тяхната възраст и в коя болница са настанени, напомня bTV.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР